Partners

Waterleiding Maatschappij Limburg (WML) is de leverancier van het drinkwater in de provincie Limburg. Met haar dochterbedrijf e-Watergroup, een fullservice specialist in de optimalisering van zakelijke waterhuishoudingen, leverde WML waterdiensten aan de industrie in haar verzorgingsgebied. Een integrale benadering, total water management is hierbij het uitgangspunt. WML wilde in 2007 haar industriewateractiviteiten versterken en richtte samen met Evides in 2008 Evilim op. Evilim nam de bestaande projecten van e-Watergroup over en richt zich  daarnaast op de ontwikkeling van nieuwe industriewaterprojecten binnen de provincie Limburg.

www.wml.nl


Evides Industriewater is een dochter van Evides Waterbedrijf, de leverancier van het drinkwater in het zuidwestelijk deel van Zuid-Holland, de provincie Zeeland en de Brabantse wal. Als grootste leverancier van waterdiensten aan de industrie in de Benelux, is Evides Industriewater verantwoordelijk voor de productie en levering van proceswater, gedestilleerd water en gedemineraliseerd water. Dit doet Evides zowel via commodity leveringen als vanuit maatwerkinstallaties. Ook bezit en beheert Evides diverse industriele en huishoudelijke afvalwaterzuiveringen. Evides is ook een partner in het consortium Delfluent dat de grootste afvalwaterzuivering van West-Europa heeft gebouwd en voor een periode van 30 jaar exploiteert. Evides heeft ruime expertise op het gebied van hergebruik. Zo werkt Evides het gezuiverde afvalwater van de gemeente Terneuzen op tot gedemineraliseerd water voor Dow.

www.evidesindustriewater.nl

Neem gerust contact met ons op!

Heeft u nog vragen, wilt u een afspraak maken of heeft u behoefte aan meer informatie? Ga dan naar ons contactformulier en vul hem in. Nadat wij uw bericht hebben ontvangen, nemen wij binnen 3 werkdagen contact met u op.

Neem contact op