Visie en missie

Water is voor de meeste bedrijven geen core-business, maar wel een onmisbare schakel in het productieproces. Evilim neemt haar klanten deze zorg graag uit handen en biedt waterservices aan industriele klanten in de provincie op basis van kennis van de technologie en de markt, ervaring en financiele draagkracht.

Evilim biedt innovatieve, kosteneffectieve en betrouwbare water-op-maat oplossingen aan de industrie over de gehele waterketen op basis van zogenaamde DBFO-contracten: design, build, finance and operate. Dit betekent dat de klant zich kan richten op core business en betaalt per geleverde m3, terwijl de zorg voor de watervoorziening geheel bij Evilim ligt.

Evilim wil voor haar klanten de partner-in-water zijn: aanspreekpunt, leverancier en totaaloplosser. Evilim zorgt voor 'Altijd betrouwbaar water'.

 

 

 

Neem gerust contact met ons op!

Heeft u nog vragen, wilt u een afspraak maken of heeft u behoefte aan meer informatie? Ga dan naar ons contactformulier en vul hem in. Nadat wij uw bericht hebben ontvangen, nemen wij binnen 3 werkdagen contact met u op.

Neem contact op