Over Evilim

Evilim is een betrouwbare en deskundige partner voor de levering van industriewater en de verwerking van afvalwater  in onder andere de (petro-) chemische industrie, de metaalindustrie, de voedingsmiddelenindustrie, de agro business en de energiesector. Evilim is een joint venture van Evides Industriewater en WML. Deze bedrijven hebben hun expertise en ervaring op het gebied van water gebundeld voor optimale inzet ten behoeve van de industrie.

 

Vanuit de markt is een stijgende vraag naar maatwerk op het gebied van water. Als waterpartner voor de industrie brengt Evilim de totale waterketen van haar klanten in kaart en biedt hen vervolgens een lange termijn oplossing op maat. Evilim produceert en levert de gewenste kwaliteit industriewater en is tevens actief op het gebied van afvalwaterzuivering. Evilim verzorgt het ontwerp, de bouw en het beheer van de installaties en de financiering (DBFO).

 

U kan zich dan richten op uw core- business terwijl de zorg voor de watervoorziening geheel bij Evilim ligt.

 

 

Neem gerust contact met ons op!

Heeft u nog vragen, wilt u een afspraak maken of heeft u behoefte aan meer informatie? Ga dan naar ons contactformulier en vul hem in. Nadat wij uw bericht hebben ontvangen, nemen wij binnen 3 werkdagen contact met u op.

Neem contact op