Waarom kiezen voor Evilim ?

Voor u als industriële watergebruiker wordt duurzaam watergebruik steeds belangrijker. Door duurzaam om te gaan met zoetwater bereidt u zich voor op situaties waarin de beschikbaarheid van voldoende zoet water van de juiste kwaliteit minder vanzelfsprekend is. Voorts anticipeert u op eventuele nieuwe regelgeving vanuit de politiek. Het wordt steeds duidelijker dat de politiek niet alleen inzet op de verbetering van waterkwaliteit; ook issues als waterbesparing en waterhergebruik krijgen steeds meer aandacht.

 

Water is voor de meeste bedrijven geen core-business, maar wel een onmisbare schakel in het productieproces. Evilim neemt u deze zorg graag uit handen en biedt waterservices aan industriële klanten op basis van kennis van de technologie en de markt, ervaring en financiële draagkracht.

 

Wij zijn niet technologie gebonden maar zoeken de best passende oplossing voor de betreffende toepassing en gewenste of noodzakelijke kwaliteit .

 

 

 

Neem gerust contact met ons op!

Heeft u nog vragen, wilt u een afspraak maken of heeft u behoefte aan meer informatie? Ga dan naar ons contactformulier en vul hem in. Nadat wij uw bericht hebben ontvangen, nemen wij binnen 3 werkdagen contact met u op.

Neem contact op