Partners

WML, voluit NV Waterleiding Maatschappij Limburg, is de drinkwaterleverancier voor alle, ruim 500.000 huishoudens in Limburg. Daarnaast levert WML leidingwater aan zo’n 14.000 bedrijven.  Aandeelhouders van WML zijn de Provincie Limburg en de 33 Limburgse gemeenten.

Bijna 400 WML-ers werken elke dag aan het winnen, zuiveren en leveren van Limburgs drinkwater. Dat haar klanten het vanzelfsprekend vinden dat er op elk moment de dag vers drinkwater uit de kraan komt, wordt gezien als een compliment.

www.wml.nl


Evides Industriewater is een dochter van Evides N.V., die de leverancier is van drinkwater aan 2,5 miljoen consumenten in het zuidwestelijk deel van Nederland. Evides Industriewater is de meest toonaangevende waterpartner voor de industrie in de Benelux. Met een focus op de chemische industrie, petrochemie en de voedingsmiddelenindustrie richt Evides Industriewater zich op maatwerk-in-water: in plaats van de levering van installaties levert Evides Industriewater complete waterdiensten op maat.

www.evidesindustriewater.nl

Neem gerust contact met ons op!

Heeft u nog vragen, wilt u een afspraak maken of heeft u behoefte aan meer informatie? Ga dan naar ons contactformulier en vul hem in. Nadat wij uw bericht hebben ontvangen, nemen wij binnen 3 werkdagen contact met u op.

Neem contact op